Cartela

3a Convocatòria SUD Cooperació

Concessió d'un ajut econòmic destinat a donar suport a projectes de cooperació al desenvolupament que promoguin la sostenibilitat ambiental

Aquesta convocatòria és una iniciativa de l’empresa SUD Energies Renovables per donar suport a actuacions encaminades a treballar per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

Des del seu inici, SUD ha treballat amb un compromís mediambiental, apostant per la producció d’energia neta, l’estalvi i l’eficiència energètica, i amb un compromís social i cultural, de solidaritat amb l’entorn.

Guanyador 3a convocatòria:

El projecte ’Horticultura a través del sistema d’irrigació per degoteig i de la instal·lació de plaques solars a Kadiri, districte d’Anantapur, a l’estat d’Andhra Pradesh (Índia)’, presentat per la Fundació Vicente Ferrer, ha estat seleccionat a la 3a. Convocatòria SUD Cooperació, per a la concessió d’un ajut econòmic de 7.500€.

L’acte d’entrega del premi es va fer el dijous 5 de novembre de 2015, coincidint amb la celebració del 10è. aniversari de SUD Veure nota de premsa.

     

La Fundació Vicente Ferrer ha executat segons el previst el projecte. La instal∙lació, que ja funciona a ple rendiment, consta de 2 unitats fotovoltaiques que permeten bombejar aigua amb una potència de 1800W d'uns pous existents d'entre 70 i 140m de profunditat. Aquesta aigua s'utilitza per un sistema de reg amb degoteig. Els agricultors estan molt satisfets amb el resultat del projecte, ja que els permet regar els seus conreus gràcies a l'energia solar, gratuïta i respectuosa amb el medi ambient. Els conreus seleccionats són mango i tomàquet.

                

Recull de premsa:

UNEF Unión Española Fotovoltaica
Energética XXI
Energías Renovables

Radio Vic: Entrevista Núria Ferrer

Nota de prema SUD

 Aquesta convocatòria es fa en memòria de l’Enric Pareja Martínez, soci cofundador de SUD

Col·laboradors: 
          

Sud Energies Renovables

Contacte
Pl. Santa Clara, núm. 2, 2n 1a.
08500 - Vic (Barcelona)
Tel.: +34 93 886 69 48 
Fax: +34 93 886 69 50
Google Maps

PARTNERS:            
FORMEM PART DE: